Започва най-безсмислената седмица в играта
#1 Removed user 25.11.2013 09:19
Fire weasels
32 Posts

Отново започва най-безсмислената седмица в играта. Няма мачове, няма трансфери понеже няма луд, който да си купи играч точно преди да остарее. Общо взето една седмица през която влизаш тренираш отбора за 1 мин, уреждаш някоя приятелска среща и излизаш. Според мен е време да се промени и играчите да остаряват след седмицата за купата. Така ще има една седмица подготовка за новия сезон, през която отборите ще правят трансфери. При сегашното положение отборите нямат никакво време и правят трансферите си по време на първенството, а седмицата преди това е безсмислена.

#2 Plamo 25.11.2013 12:06
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Така е и аз съм на твоето мнение, но нашия човек не веднъж е казвал, че не може да остареят предварително защото можело да се получи бъг :) Е все пак не е толкова скучно, някои играят с националните отбори, други за супер купите...а повечето по слаби отбори и отборите от средната класа, както каза влизат за 2 мин тренират, намират някой за РПС и излизат ;) (beer)

#3 FC Socceroos 2010 25.11.2013 13:44
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

Даи си малко почивка...Пример отиваи на риба тази седмица :)

#4 Removed user 25.11.2013 18:17
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Bg Cska написа:</h3>Отново започва най-безсмислената седмица в играта. Няма мачове, няма трансфери
понеже няма луд, който да си купи играч точно преди да остарее. Общо взето една
седмица през която влизаш тренираш отбора за 1 мин, уреждаш някоя приятелска
среща и излизаш. Според мен е време да се промени и играчите да остаряват след
седмицата за купата. Така ще има една седмица подготовка за новия сезон, през
която отборите ще правят трансфери. При сегашното положение отборите нямат
никакво време и правят трансферите си по време на първенството, а седмицата
преди това е безсмислена.</blockquote>
Аз предлагам точно тази седмица да е трансферния прозорец:)

#5 Removed user 02.12.2013 21:22
Red scorpions
662 Posts

This post has been removed